skip to Main Content

Feest in de Theetuin en bij de Huisgenoten

Het is feest in ‘De kleine Theetuin in de Duinen’ en ook bij de ‘Huisgenoten’. Er gebeurt momenteel zoveel rond deze boeken dat ik het nauwelijks bij kan houden. Maar het is momenteel elke dag weer een feest om de computer aan te zetten en naar social media of mail te gaan. Wat gebeurt er dan allemaal? Nou, laten we beginnen met ‘Huisgenoten’, die heerlijke zomerserie die ik geschreven heb met Saskia Oudshoorn, Renée Olsthoorn, Chantal Claassen en Eveline de Raaff. Momenteel is er een blogtoer rond deze serie en we zijn met z’n allen echt heel blij met de recensies die tot nu toe zijn binnengekomen. De serie wordt heel positief ontvangen en we merken dat de bloggers echt gehecht raken aan onze personages. Hoe gaaf is dat. Dat betekent dat we allemaal een interessante en herkenbare vrouw hebben neergezet en ik ben er trots op dat ‘mijn’ Janne het daar in de grote leeswereld zo goed doet! De komende dagen verschijnen nog meer blogrecensies en ik ben heel benieuwd wat zij te melden hebben.

Tweede druk Theetuin

Met mijn eigen boek ‘De kleine Theetuin in de Duinen’ gaat het ook heel goed. De eerste oplage is al helemaal uitverkocht! En dat betekent dat er een tweede druk komt! Nou, de ballonnen en slingers worden door  Fleur en Rosa al in de theetuin gehangen kan ik je melden. Dat had ik echt niet verwacht en ik ben er zo blij mee. Ook krijg ik hartverwarmende reacties van lezers die laten weten hoe ze van het boek genieten. En daar doe ik het voor want wat is er nou fijner dan even wegdromen boven een boek.

Leesclub Zomer en Keuning

En daar blijft het niet bij wat betreft ‘De kleine Theetuin in de Duinen’. Er komt een leesclub aan. Van 7 tot en met 21 augustus wordt het boek gelezen en besproken. Vind jij het leuk om mee te doen? Lees dan hier hoe je je aan kan melden. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening! Tussen de bedrijven door ben ik al ver gevorderd met het tweede deel van deze serie: ‘De kleine Theetuin in de Zon’. Voor de nieuwsgierigen onder ons: in dit boek zal je zowel Rosa en Fleur ook weer tegenkomen, maar dat verhaal draait om twee nieuwe personages. Hoewel, nieuw? Een van hen zal je waarschijnlijk al een beetje kennen.

Vriendin Zomerspecial en Flessenpost

En dan nog even iets anders leuks: de nieuwe Vriendin Zomerspecial is uit. En daar vind je een kort verhaal van mij in dit jaar dus stop dat blad ook nog even in je koffer als je op vakantie gaat. O, en nog een andere aanrader: ik mocht van mijn ‘Huisgenoten’ collega Chantal Claassen haar boek ‘Flessenpost’ ontvangen. Een heerlijk, sprankelend boek om ook echt even mee te nemen op vakantie. Het prachtige en soms ontroerende avontuur van Chloë wil je niet missen! Al met al meer dan genoeg te lezen en te beleven. Geniet van de zomer, blijf gezond en neem ook even de tijd om lekker te lezen!

Back To Top