skip to Main Content

Nieuw boek en nieuwe website

Gisteren kondigde ik de cover van mijn nieuwe boek aan: ‘De Kleine Theetuin in de Duinen’. Vandaag presenteer ik jullie met trots mijn nieuwe website. Dit blog maakt daar onderdeel van uit en nu je hier toch bent, kijk lekker even rond. Je vindt er veel informatie over mijn boeken en verhalen. En, leuk detail: je komt hier ook te weten waar mijn nieuwe boek over gaat. Kijk maar eens onder het kopje ‘Boeken en Verhalen’. Daar staat een korte samenvatting van het verhaal. Lijkt het je wat? Ik ben benieuwd!

Nieuwe website

Maar waarom nu een nieuwe website? Ik heb een tijdje in de coulissen geleefd zeg maar. Dat had ook te maken met de Coronacrisis en het feit dat er even geen nieuw boek meer uitkwam. Maar zoals eerder gezegd, was ik druk bezig met meerdere projecten. Komende week mag ik over een van deze projecten eindelijk meer vertellen, dus houd deze website in de gaten. Verder schreef ik dus aan mijn nieuwe roman ‘De Kleine Theetuin in de Duinen’ en was ik bezig met diverse projecten voor opdrachtgevers. Geen zaken waar ik echt iets over kon vertellen. Maar nu komen er heel veel leuke dingen aan dus vandaar dat het tijd was voor een nieuwe website. Ik ben er zelf heel blij mee en ik denk dat al mijn boeken mooi in het zonnetje worden gezet. Mijn meest recente boeken kun je via een klik ook makkelijk bestellen.

Blog

Ik ben van plan de komende tijd zeer regelmatig een blog te plaatsen over waar ik allemaal mee bezig ben. Dit is de eerste uit een reeks. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden om te lezen. Het leven van een auteur is niet zo heel enerverend vind ik zelf want ik zit hele dagen achter de computer. Niet het meest spannende leven dus. Maar ik zal jullie via dit blog toch op de hoogte houden van wat ik allemaal aan het doen ben. Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van het tweede deel van de Theetuin serie. Ik had daar aan het begin van het jaar een kleine start mee gemaakt en ik wil de komende tijd even doorpakken. Ik moet eerlijk zeggen dat het heerlijk is om even weg te dromen bij dit verhaal. Het brengt me naar een plek waar ik zelf heel graag kom. Welke plek dat is? Zoek dat maar even op op mijn nieuwe website!

Back To Top